Ancient Legends

Legendojen
aamiainen

Lataudu päivään aivan uudella valikoimallamme ravinteikasta mysliä, terveellisiä hiutaleita ja granolaa. Kellogg'sin maukas Urlegender valmistettu ohran, speltin, kauran, chian ja pellavansiementen tarkasti harkitusta seoksesta. Lautasellinen näitä ruoka-aineita antaa sinulle ravitsemuksen, jota tarvitset voidaksesi suoriutua parhaalla tavalla*, aivan kuin menneen ajan sankarit.

Legendojen aamiainen
Luonnollisesti terveellisiä jyviä

Luonnollisesti
terveellisiä jyviä

Jokainen lautasellinen Kellogg'sin maukasta Urlegenderiä sisältää sekoituksen luonnollisia jyviä, kuten ohraa, spelttiä, kauraa, chiaa ja pellavansiemeniä, joka antaa sinulle tarvitsemasi ravinnon niin, että pystyt suoriutumaan parhaalla mahdollisella tavalla koko päivän. Kellogg'sin Urlegender sisältää paljon kuituja, on maukasta ja antaa myös tärkeitä mineraaleja, kuten fosforia ja magnesiumia. Jyvät on sekoitettu makua ja koostumusta täydentävien herkullisten hedelmien, pähkinöiden ja siementen kanssa.

Kaiken lisäksi valittavissa on kuusi erilaista herkullista myslin, hiutaleiden, hiutaleiden ja granolan sekoitusta, joten henkilökohtaisen suosikkisi löytäminen on vieläkin helpompaa. Joten täytä lautanen hiutaleilla, kaada päälle maitoa tai jogurttia ja hedelmiä ja nauto sitten täydellisesti koostetusta aamiaisesta ... joka soveltuu legendalle!

Sankarien
inspiroima

Menneen ajan egyptiläiset, kreikkalaiset, roomalaiset, viikingit ja keltit tiesivät todellakin, miten latautua päivää varten. Menneen ajan sivilisaatioissa, joilla oli kaikkea alkaen kaurasta, ohrasta ja chiasta pellavansiemeniin, kvinoaan ja rukiiseen, tiedettiin, että on syötävä oikein, jos haluaa olla voittaja. Ei ihme, että nämä entisajan jyvät olivat kullan kalliita! Jyviä pidettiin todellakin niin arvokkaina, että niitä käytettiin usein maksuvälineinä!**

Näiden menneiden aikojen ihmisten inspiroimina olemme tutkineet historiankirjoja, jotta olemme voineet luoda innostavan seoksen maukasta mysliä, hiutaleita ja granolaa, joka antaa sinulle terveellisen ja ravinteikkaan latauksen, jota tarvitset ollaksesi huipulla koko päivän.

Sankareiden inspiroima

*Kellogg's Urlegender -hiutalevalikoima sisältää ?15 % magnesiumin ja fosforin suositellusta päivittäisestä saannista, mikä edesauttaa energiaa antavaa aineenvaihduntaa. Nauti Kellogg's Urlegender osana vaihtelevaa ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa.

**Yourfuture (2015) Project Beagle -raportti