icon search my accountcountry selector
Ura yrityksessämme

Ura yrityksessämme

Ura yrityksessämme

 

Olemme Kelloggilla aina kiinnostuneita saamaan tiimiimme lisää lahjakkaita ja kunnianhimoisia työntekijöitä.

 

Eräänä maailman johtavista aamiaishiutaleiden ja pikkupurtavan valmistajista voimme tarjota monia erilaisia urapolkuja, joilla voit kehittää ammattitaitoasi.

Kellogg’s-organisaatio tarjoaa monia mahdollisuuksia markkinoinnista ja myynnistä rahoitukseen, viestintään, ravitsemukseen, logistiikkaan ja henkilöstöjohtamiseen.

Kellogg’sin maailmanlaajuisella työnhakusivustolla voit nähdä vapaana olevat paikat ja lähettää hakemuksen. Voit myös ladata CV:si ja ilmoittautua työpaikkatietokantaamme, niin saat tiedon, kun kiinnostustasi vastaava työpaikka on avoinna.

Linkki sivustolle on:
http://www.kelloggcareers.com/global.html

 

NÄKEMYKSEMME HYVÄSTÄ TYÖPAIKASTA

Työ Kelloggilla merkitsee tulosten saavuttamista yhdessä. Annamme siksi suuren painon selkeille tavoitteille ja odotuksille sekä vapaudelle ja vastuulle. Luomme näin odotuksia, joiden mukaan sitoutuneet ja vastuulliset työntekijät viihtyvät uusien haasteiden parissa ja kehittyvät jatkuvasti ihmisinä ja työntekijöinä.

Myös viihtyminen yhdessä on yhtä tärkeää. Haluamme tarjota työympäristön, jossa toisten kunnioittaminen, positiivinen asenne, huumori ja epämuodollisuus käyvät käsi kädessä. Työn ilolle on tärkeää, että puhumme toistemme kanssa työssä ja juhlatilaisuuksissa, vaikka emme työskentelisikään samalla osastolla.

Hyvä työpaikka merkitsee meille sitä, että työ ja yksityiselämä kuuluvat yhteen. Keskinäinen joustavuus on siksi avainasemassa. Suoritukset työpaikalla ovat yhtä tärkeitä kuin se, että työntekijä viettää aikaa perheensä parissa ja voi omistautua oman kiinnostuksensa kohteille.

Dela