icon search my accountcountry selector

Kellogg’s Corn Flakes®

Kellogg’s Corn Flakes®

Kellogg's loi nimensä Corn Flakes -maissihiutaleilla, jotka ovat yhä alkuperäiset ja parhaat lajissaan. Niiden rouskuvan herkullinen maku on ainutlaatuista maissihiutaleiden aatelia. Tässä on todellinen muromaailman legenda. Tuote on myös saatavana osana pienten pakkausten lajitelmiamme!

Kellogg’s Corn Flakes, alkuperäinen ja paras.

Rapeat, kullankeltaiset ja verrattoman maukkaat Kellogg's Corn Flakes -maissihiutaleet ovat kuuluneet kiinteästi perheiden elämään jo yli 100 vuotta

VASTUULLISESTI TUOTETTUA MAISSIA

Kellogg's Corn Flakes -hiutaleissa on vain neljä ainesosaa, joista tärkein on maissi. Kellogg's Corn Flakes -maissihiutaleissa käytetään maissilajiketta, jota viljellään ihanteellisissa olosuhteissa Argentiinassa. Vastuullinen tuotanto merkitsee, että Kellogg's on varmistanut Kellogg's Corn Flakes -maissihiutaleissa käytettävää maissia toimittavien viljelijöiden ja tavarantoimittajien noudattavan parhaita ympäristö- ja yhteiskuntakäytäntöjä.

Lisätietoa vastuullisesti tuotetusta maissista löydät verkkosivustoltamme:
http://crreport.kelloggcompany.com/ppm/nurturing

PURISTETTU JA PAAHDETTU

Jokainen herkullinen Corn Flakes -hiutale on yksinkertaisesti aito kullankeltainen maissinjyvä, joka on kypsytetty ja kuivattu luonnollisesti pellolla. Kypsyttyään 140 päivää auringonpaisteessa se puristetaan ja paahdetaan täydellisen rapeaksi, rouskuvaksi ja kullankeltaiseksi.

Lue, miten Kellogg's tekee hyvää

 • Murojen hyödyt

  Murojen hyödyt

  Kellogg's tarjoaa hyvän alun päivälle energian ja ravintoaineiden muodossa.

  Lue lisää

 • Hyvän ravitsemuksen asialla

  Hyvän ravitsemuksen asialla

  Haluamme kaikilla teoillamme auttaa sinua ja perhettäsi voimaan hyvin.

  Lue lisää