icon search my accountcountry selector

Trésor®

Trésor®

Tarvitsitpa sitten hyvän syyn nousta sängystä aamulla tai herkullisen välipalan iltapäivään, Trésor on täydellinen ratkaisu. Se on myös uskomattoman maukasta! Vastustamattoman suklaasydämen sisältävät murot ovat voittamaton valinta.

Lue, miten Kellogg's tekee hyvää

Kellogs KRAVE!
Cacao

Täällä Kellogg'sissa omat Chocovoremme etsivät aina suklaata Trésor-pakkauksiin.

Olemme ylpeitä voidessamme tukea kestävämpää kaakaotuotantoa paremman maailman puolesta tekemällä yhteistyötä Rainforest Alliancen kanssa. Ostamme Rainforest Alliance -sertifioitua kaakaota Rainforest Alliancen kestävyysstandardien ja massatasapainon hankintaperiaatteiden mukaisesti. Katso rainforest-alliance.org-sivustolta lisätietoja heidän edistyksestään ja siitä, miten heidän työnsä tukee parempaa maailmaa.

Cacao

Säilytämme saman Trésorin upean suklaisen maun!

Rainforest Alliance -sertifioiduilla tiloilla viljelijät noudattavat kestävämpiä viljelykäytäntöjä, jotka suojelevat metsiä, parantavat viljelijöiden toimeentuloa, edistävät maataloustyöntekijöiden ihmisoikeuksia ja auttavat lieventämään ilmastokriisiä ja sopeutumaan siihen.

Tämä on virstanpylväs Trésorin kestävän kehityksen matkalla, mutta Kellogg's on sitoutunut pitkällä aikavälillä vastuulliseen toimitusketjuun kaikkien ensisijaisten ainesosiemme osalta osana Better Days Promise -lupaustamme.

Klikkaa alla olevaa FAQ-painiketta saadaksesi lisätietoja yhteistyöstämme Rainforest Alliancen kanssa, Trésorissa käytetystä kaakaosta ja Kelloggin kestävän kehityksen matkasta.

FAQs
 • Murojen hyödyt

  Murojen hyödyt

  Kellogg's tarjoaa hyvän alun päivälle energian ja ravintoaineiden muodossa.

  Lue lisää

 • Hyvän ravitsemuksen asialla

  Hyvän ravitsemuksen asialla

  Haluamme kaikilla teoillamme auttaa sinua ja perhettäsi voimaan hyvin.

  Lue lisää