icon search my accountcountry selector
Breakfast for Better Days

Breakfast for Better Days

Kelloggilla on pitkät perinteet rahan investoimisesta, ruoan lahjoittamisesta ja työajan antamisesta yhteiskunnallisiin tarkoituksiin. Kahden viime vuoden aikana olemme lahjoittaneet 22 miljoonaa dollaria käteisenä, 88 miljoonaa dollaria ruokalahjoituksina* ja tuhansia tunteja työntekijöiden aikaa vapaaehtoistyönä.

Perustajamme W.K. Kellogg oli suuri yrittäjä ja yksi 20-luvun merkittävistä hyväntekijöistä. Hän lahjoitti suuren osan varallisuudestaan hyväntekeväisyyteen. Yli sata vuotta myöhemmin hänen perintönsä elää maailmanlaajuisessa Breakfasts for Better Days -ohjelmassa, jonka painopisteenä on ruoan lahjoittaminen sitä tarvitseville.

Autetaan niitä, jotka apua eniten tarvitsevat – kaikkialla maailmassa.

Breakfasts for Better Days keskittyy kohteisiin, joissa toimimme. Tavoitteemme on lahjoittaa miljardi aamiaishiutale -ja välipalapakkausta apua tarvitseville perheille kaikkialla maailmassa vuoden 2016 loppuun mennessä. Näistä yli puolet on aamiaisia. Tähän mennessä olemme lahjoittaneet yli 900 miljoonaa annosta, joista 500 miljoonaa on aamiaisia.

Breakfasts for Better Days lahjoittaa ihmisille ruokaa 35 maassa kaikkialla maailmassa, mm. Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Kiinassa, Intiassa, Perussa ja Meksikossa sekä 20 Euroopan, Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän maassa.

*Perustuu tuotteiden arvoon

Perustetaan aamiaiskerhoja

Perustetaan aamiaiskerhoja

Kellogg aloitti ensimmäisen aamiaiskerhonsa Englannissa vuonna 1998. Nykyään meillä on aamiaisohjelmia Irlannissa, Espanjassa, Saksassa, Ruotsissa, Tanskassa, Italiassa, Belgiassa ja Venäjällä sekä kauempana Yhdysvalloissa, Australiassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Nämä ohjelmat tarjoavat terveellisen ja tasapainoisen aamiaisen lapsille, joilla ei ole aina mahdollisuutta saada sellaista kotonaan.

Lahjoita aamiaistuotteita

Lahjoita aamiaistuotteita

Kelloggin ensisijainen tavoite on muuttaa jokainen ostamamme viljakilo ruoaksi, jonka voimme myydä. Joissakin tilanteissa emme kuitenkaan voi myydä ruokaa tavalliseen tapaan, esimerkiksi parasta ennen -päivämäärän lähestyessä.

Kellogg pyrkii antamaan tästä ruoasta mahdollisimman paljon aamiaiskerhoille, hyväntekeväisyyteen ja vastaaviin tarjoituksiin. Lahjoitamme ruokaa ruokapankeille ja hyväntekeväisyysjärjestöille 20 Euroopan maassa sekä tietyissä Meksikon, Kanadan ja Etelä-Amerikan kohteissa.

Lahjoitamme myös Suomessa ruokaa hyväntekeväisyysjärjestöille.

W. K. Kellogg -säätiö

Säätiö W.K. Kellogg Foundation (WKKF) perustettiin vuonna 1930 edelläkävijän ja yrittäjän W. K. Kelloggin riippumattomaksi yksityiseksi säätiöksi. Se on yksi suurimmista hyväntekeväisyysjärjestöistä Yhdysvalloissa ja tekee töitä lasten, perheiden ja yhteiskunnan hyväksi. WKKF saa lainsäädännöllisesti erillisenä yksikkönä tulonsa pääasiassa W.K. Kellogg Foundation Trustilta, joka on Kellogg Companyn suurin osakkeenomistaja. Vuonna 2014 Kellogg Company maksoi lähes 137 000 000 dollaria osingonjaossa trustille.

Miksi aamiainen on niin tärkeä koululaisille?

Miksi aamiainen on niin tärkeä koululaisille?

Lapsilla, jotka syövät aamiaista vähän tai eivät syö sitä lainkaan, on enemmän keskittymisvaikeuksia ja he suoriutuvat koulussa huonommin*. Tähän liittyy myös se, että opettajat käyttävät enemmän aikaa nälkäisyyden vaikutusten käsittelyyn ja vähemmän aikaa lasten oppimisen auttamiseen *

Useat tutkimukset ovat myös osoittaneet, että kouluaamiaisohjelma voi vähentää epävarman elintarvikehuollon vaaroja, parantaa ruokavaliota ja vähentää liikalihavuutta.

* A lost education - the reality of hunger in the classroom

Jaa