icon search my accountcountry selector

Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Tuotemerkit, iskulauseet, symbolit ja muut tavaramerkit sekä kaikkien Kellogg's®-tuotteiden pakkaukset ovat Kellogg Companyn ja/tai sen tytäryhtiöiden yksinomaista omaisuutta. Ne on suojattu kopioinnilta ja jäljittelyltä kansallisina ja kansainvälisinä tavaramerkkeinä immateriaalioikeudellisilla laeilla ja sopimuksilla kautta maailman.

Kellogg Companyn verkkosivuston sisältö on suojattu kopioinnilta ja levitykseltä kansallisilla ja kansainvälisillä immateriaalioikeudellisilla laeilla ja sopimuksilla kautta maailman. Copyright © 2006 Kellogg Company. Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapauslauseke ja takuu

Kellogg Company, sen tytäryhtiöt, johtajat, työntekijät ja yhteistyökumppanit eivät ota mitään vastuuta tämän verkkosivuston virheistä tai puutteista. Materiaali on esillä ilman minkäänlaista ekplisiittistä tai implisiittistä takuuta. Tämä kattaa myös implisiittiset takuut, jotka koskevat myytävyyttä, soveltuvuutta tiettyyn tarkoitukseen tai oikeudenloukkauksia.

Kellogg Company, sen tytäryhtiöt, johtajat, työntekijät ja yhteistyökumppanit eivät ota mitään vastuuta siitä, että tiedot, teksti, kuvat, linkit tai muut materiaalin elementit ovat tarkkoja tai täydellisiä. Kellogg Company, sen tytäryhtiöt, johtajat, työntekijät ja yhteistyökumppanit eivät ota mitään vastuuta erityisistä, epäsuorista tai sattumasta aiheutuneista vahingoista, ansionmenetyksistä tai voiton menetyksistä, jotka saattavat seurata tämän materiaalin käytöstä. Kellogg Company voi koska tahansa ja ilman ennakkovaroitusta tehdä muutoksia verkkosivuston aineistoon tai kuvattuihin tuotteisiin. Kellogg Company ei saa päivittää näitä tietoja.

Päivitetty 1. maaliskuuta 2014