icon search my accountcountry selector

Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Tuotemerkit, iskulauseet, symbolit ja muut tavaramerkit sekä kaikkien Kellogg's®-tuotteiden pakkaukset ovat Kellanova ja/tai sen tytäryhtiöiden yksinomaista omaisuutta. Ne on suojattu kopioinnilta ja jäljittelyltä kansallisina ja kansainvälisinä tavaramerkkeinä immateriaalioikeudellisilla laeilla ja sopimuksilla kautta maailman.

Kellanova verkkosivuston sisältö on suojattu kopioinnilta ja levitykseltä kansallisilla ja kansainvälisillä immateriaalioikeudellisilla laeilla ja sopimuksilla kautta maailman. Copyright © 2023 Kellanova. Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapauslauseke ja takuu

Kellanova, sen tytäryhtiöt, johtajat, työntekijät ja yhteistyökumppanit eivät ota mitään vastuuta tämän verkkosivuston virheistä tai puutteista. Materiaali on esillä ilman minkäänlaista ekplisiittistä tai implisiittistä takuuta. Tämä kattaa myös implisiittiset takuut, jotka koskevat myytävyyttä, soveltuvuutta tiettyyn tarkoitukseen tai oikeudenloukkauksia.

Kellanova, sen tytäryhtiöt, johtajat, työntekijät ja yhteistyökumppanit eivät ota mitään vastuuta siitä, että tiedot, teksti, kuvat, linkit tai muut materiaalin elementit ovat tarkkoja tai täydellisiä. Kellanova, sen tytäryhtiöt, johtajat, työntekijät ja yhteistyökumppanit eivät ota mitään vastuuta erityisistä, epäsuorista tai sattumasta aiheutuneista vahingoista, ansionmenetyksistä tai voiton menetyksistä, jotka saattavat seurata tämän materiaalin käytöstä. Kellanova voi koska tahansa ja ilman ennakkovaroitusta tehdä muutoksia verkkosivuston aineistoon tai kuvattuihin tuotteisiin. Kellanova ei saa päivittää näitä tietoja.

Päivitetty 1. maaliskuuta 2014