Ympäristömme


Elintarvikevalmistajana olemme riippuvaisia suuresta määrästä maissia, vettä ja energiaa. On meidän, meidän asiakkaittemme ja meidän planeettamme etujen mukaista käyttää kaikkia resursseja viisaasti.

Kelloggin tuotanto tulee päivä päivältä ympäristöystävällisemmäksi. Yhtiön Chief Sustainability Officer ja yritysvastuukomitea huolehtivat siitä, että tavoitteisiin päästään. He antavat ohjeita raaka-aineiden ostamiseen, energian- ja vedenkulutuksen ja kasvihuonepäästöjen vähentämiseen sekä siihen, miten paljon jätettä saamme tuottaa.

Lisätietoa on yritysvastuuraportissamme

"Ajattele laatikon ulkopuolella"

Ensimmäiset pakkaukset, jotka W. K. Kellogg valmisti yli sata vuotta sitten, oli jo tehty sataprosenttisesti kierrätysmateriaalista. Nykyään jopa 95 % pakkauksistamme on kierrätysmateriaalia. Voit auttaa: Kaikki pahviset aamiaishiutalepakkauksemme voi kierrättää, ja muovipussit voi jättää kunnalliseen kierrätykseen.

 

Menossa hyvään suuntaan

Tavoitteenamme on vuosien 2005 ja 2015 välillä vähentää energian ja veden kulutusta, kasvihuonekaasujen päästöjä ja jätteitä 15-20 % elintarviketonnia kohti. Tavoitteeseen päästään suurilla ja pienillä toimilla ympäri maailmaa. Kellogg on sitoutunut pienentämään joka vuosi hiilidioksidipäästöjään vähentämällä energiankäyttöä tuotantolaitoksissa ja löytämällä ympäristöystävällisempiä raaka-aineiden kuljetusmenetelmiä.

Lisätietoa on yhteiskuntavastuuraportissamme.

 

Dela